Adviesbureau voor milieuvraagstukken

In 2006 heb ik, Martin van Doorne, na 13 jaar werkervaring bij verschillende overheidsorganisaties, Van Doorne Advies opgericht. Door deze werkervaring ben ik zowel inhoudelijk als procesmatig zeer vertrouwd met de werkzaamheden in het milieuwerkveld. Door mijn inlevingsvermogen en het begrip voor de verschillende belangen ben ik een volwaardige gesprekspartner voor de overheid of een bedrijf.

Als adviseur ondersteun ik overheden bij het verlenen van milieuvergunningen, het uitvoeren van milieuhandhaving en overige milieuwerkzaamheden die zich op een milieuafdeling kunnen voordoen. Daarnaast begeleid ik milieuprojecten en adviseer ik over in- en externe processen van bijvoorbeeld een afdeling milieu.

Bedrijven kan ik adviseren over het aanvragen van een milieuvergunning of het indienen van een melding. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor overige milieuvraagstukken die zich binnen uw bedrijf voordoen.

Op deze website leest u waarvoor u mij kunt inschakelen en op welke klanten ik mij richt. Mijn aanpak van opdrachten, persoonlijke kwaliteiten, opleiding en werkervaring vindt u terug onder ‘werkwijze’ en ‘profiel’. Beschouwt u de website als een eerste indruk van wat ik voor u kan betekenen. Ik ben ervan overtuigd dat een kennismakingsgesprek meer zegt dan duizend woorden op een website. Bent u geïnteresseerd in een persoonlijke kennismaking, dan nodig ik u uit om contact met mij op te nemen. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.